"eTwinning Projemiz Regions & Cultures" Mayıs 2022'de tamamlanacaktır.

eTwinning Projemiz Regions & Cultures Okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılında yeni bir projeye dahil olmuş olup öğretmenlerimiz Eda Acar ve Seniha Güler öğrencileriyle birlikte projeyi yürütmektedir.  Türkiye, Portekiz, Slovakya ve Yunanistan'dan 15 ortakla sürdürülen projede etkileşim ve birikimin oluşturduğu kültürümüzü; gelenek ve göreneklerimize her zaman sahip çıkarak yaşatacağımız ve bilhassa gençlerimizi içine katacağımız etkinliklere yer verilmiştir. Öncelik; kültürün birleştirici ve bütünleştirici özelliğini kullanarak, ait olduğu toplumun sanatı, edebiyatı, bayramları, yemekleri, şarkıları gibi insanı kuşatan duygu ve düşüncelerini yaşama yansıtan özelliklerini tanıtmaktır. Mayıs 2022'de tamamlanacak olan proje çalışmalarında öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

27.04.2022 446

27-04-2022