“ Şehit Emre Karaaslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ” 2023-2024 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi.

Aşama aşama buralara gelindi.

Biyoloji öğretmenimiz Eda Acar ve İngilizce Öğretmenimiz Seniha Güler 2022 yılında yürüttükleri "Regions & Cultures" isimli eTwinning projesi ile Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazandılar. Emek veren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Uniqueness in Heritages-UNESCO isimli eTwinning projemiz tamamlandı.

Biyoloji öğretmenimiz Eda Acar'ın yürüttüğü eTwinning projemizde Türkiye, Yunanistan ve İtalya'dan 18 ortak öğretmen yer aldı. Projenin amacı ülkelerin UNESCO tarafından koruma altına alınan kültürel miraslarını tanıma ve tanıtma, bu sayede hem kendi ülkeleri hem de diğer ülkeler hakkında bilgi sahibi olarak kültürel farkındalık sağlamaktı. Projemizin yıl sonu sergisini ilçe milli eğitim şube müdürlerimizin katılımı ile yaparak projemizi tamamlayarak kalite etiketine başvurduk.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

eacea-esep@fpfis.tech.ec.europa.eu

3 May 2023 04:38

Alıcı: abubekiruygur

Sevgili Ebubekir Uygur,

Tebrikler! “ Şehit Emre Karaaslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ”, 2023-2024 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi. Bu, okulunuzdaki eTwinning ekibinin büyük bir başarısıdır! Resmi duyuru, kısa bir süre sonra Avrupa Okul Eğitim Platformunda ve diğer eTwinning ve Avrupa Komisyonu haber kanallarında yayınlanacaktır.

Sıradaki ne:

· eTwinning Okul Etiketini okulunuzun web sitesinde gururla kullanabilirsiniz.

· Kısa bir süre sonra, Ulusal Destek Kuruluşunuz size bazı eTwinning materyallerini ve tabii ki eTwinning Okulu plaketini içeren bir paket gönderecektir.

eTwinning Okulları grubuna ve eTwinning Okullarına yönelik çeşitli etkinliklere katılmaya davet edileceksiniz.

Diğer tüm okullara örnek olduğunuz için tekrar tebrikler: eTwinning'i ve eTwinning Okulları'nın misyonu tarafından temsil edilen değerlerini (eTwinning Okulları'nın misyonunu buradan indirebilirsiniz) teşvik etme kararlılığınıza ve taahhüdünüze güveniyoruz.

eTwinning Ekibi

06.07.2023 184