2023-2024 Öğretim Yılında da eTwinning Okulu Olduk!

Okulumuzda yapılan eTwinning projeleri ve alınan Avrupa Kalite Etiketleri neticesinde eTwinning Okulu olmak için başvuruda bulunduk ve başvurumuz kabul edilerek ikinci kez eTwinning Okulu olduk

Proje çalışmaları va başvurumuzu yapan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederiz.

eTwinning Okulları:

Avrupa düzeyinde görünür olur ve eTwinning için rol modeller olarak tanınırlar ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için  öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar. Tüm eTwinning Okullarına,  öncelikle bir plaket, bir bayrak ve okullar için özel hazırlanmış eTwinning Okul Seti gönderilir.

Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde eden bu okullar  eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtım ve bilgilendirme materyallerinde sergilemeleri yönünde teşvik edilirler.

Özel mesleki gelişim programlarına katılmaları yönünde desteklenir ve tavsiye edilirler.

İyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve seçkin çevrimiçi etkinliklere katılmak için özel bir eTwinning Grubunun parçası olurlar.

09.05.2023 141

09-05-2023