Etkinliklerimiz

Bu projede amacımız, farklı ülkelerden farklı öğrencilerin bölgelerine ait kültürel mirasları ile kendilerini tanıtmalarıdır. Avrupa kültürünü ve tarihini daha iyi tanımaları ve Avrupa kültürünü geliştirme şansı bulmaları için bölgenin dili, yöresel yemekleri ve şarkıları, ünlüleri, oyunları ve ilginç alışkanlıkları hakkında bilgi verecekler. Farklı ülkelerden kendi bölgeleri dışında farklı miras ülkeleri öğrenecek. Nihai sonuç, proje grubu tarafından araştırılan yerlerin kısa sunumlarını içeren bir sergi veya e-kitap olacaktır. Projenin sonunda, yapılan çalışmalar ile sanal sergi hazırlanacaktır.

-Biyoloji öğretmenimiz Eda ACAR' ın üye olduğu projede öğretmenimiz 10ATP-Çocuk Gelişimi sınıfından öğrenciler ile çalışmalarını yürütmektedir. Projede Türkiye'den 8 ve Avrupa'dan 24 ortak ile 12-18 yaş aralığındaki öğrencilerle çalışılmaktadır.

20.11.2020 185

19-11-2020