Etkinliklerimiz

Bu projede öğrencilerimiz mesleklerine göre kariyer kulüpleri oluşturacak ve uluslararası gruplarda işbirliği içinde çalışarak birçok Web2.0 aracını ve mobil uygulamayı deneyimleyeceklerdir. Dünyanın her yerinden meslek lisesi öğrencileri alanlarını tanıtacak. Farklı okullardan meslektaşları ile kendi alanlarındaki çalışmalarını, neden bu alanı seçtiklerini ve avantajlarını / dezavantajlarını sergilemek için bir araya gelecekler. Böylece birbirlerinin mesleklerinden yararlanarak kendilerini geliştirecekler.

-Biyoloji öğretmenimiz Eda ACAR' ın kurucusu olduğu projede İngilizce öğretmenimiz Seniha GÜLER de ortak olarak yer almaktadır. Öğretmenlerimiz 10ATP-Çocuk Gelişimi, 11ATP-Çocuk Gelişimi ve 12ATP-Çocuk Gelişimi sınıflarından öğrenciler ile proje çalışmalarını yürütmektedir. Projede Türkiye'den 10 ve Avrupa'dan 14 ortak ile 14-18 yaş aralığındaki öğrencilerle çalışılmaktadır.

20.11.2020 227

20-11-2020