Etkinliklerimiz

*HIDDEN IN NATURE → Projemiz, öğrencilerde doğa bilincini artırmak ve öğrencilerin bireysel olarak doğadan sorumlu olduklarını fark etmelerini sağlamak için planlanan bir projedir. Gençlerimizin ekolojik okuryazarlık becerilerini geliştirmelerine destek olmak için hazırlanmıştır. Doğaya farklı bir açıdan bakma yeteneği kazandırmak için çeşitli etkinlikler yapılacak. Bu amaçla doğada saklı bazı temalar hakkında farkındalık yaratılacaktır. Bu süreçte Web2.0 araçları, yaparak öğrenme, proje tabanlı öğrenme, gezi gözlemi vb. öğrenme teknikleri kullanılacaktır.

-Biyoloji öğretmenimiz Eda ACAR' ın kurucusu olduğu projede İngilizce öğretmenlerimiz Seniha GÜLER ve Aylin ÖZGÜR de ortak olarak yer almaktadır. Öğretmenlerimiz 10ATP-Çocuk Gelişimi, 11ATP-Çocuk Gelişimi ve 12ATP-Çocuk Gelişimi sınıflarından öğrenciler ile proje çalışmalarını yürütmektedir. Projede Türk ve yabancı ortaklar ile 13-18 yaş aralığındaki öğrencilerle çalışılmaktadır.

20.11.2020 192