We Are Worth It - BizBuna Değeriz

ETWINNING ÇANAKKALE ÇALIŞTAYI

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Eda ACAR eTwinning Çanakkale Bölgesel Çalıştayı'na katıldı.

*eTwinning Bölgesel Çalıştayı 27-29 Eylül 2018 tarihlerinde Çanakkake Kolin Otel'de yapıldı. Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Mustafa Hakan Bücük'ün katılımıyla yapılan toplantıya eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, İl Koordinatörleri Sorumlusu Dr Hülya Bal, 14 il eTwinning temsilcileri toplam 160 öğretmen ile Ulusal Destek Ekibi katıldı (UDS).

*Çalıştaya Bursa'dan 9 öğretmen katılmıştır. Okulumuzdan ise ilimizi temsilen Biyoloji öğretmenimiz Eda ACAR katılmıştır.

*Öğretmenimiz çalıştay boyunca eTwinning Nedir? ,eTwinning Portal nasıl kullanılır? , Başarılı bir proje nasıl yürütülür ? başlıkları altında verilen eğitimlere katılmış ayrıca çeşitli web 2.0 araçlarının derslerde nasıl aktif olarak kullanılabileceğini uygulamalı olarak incelemişlerdir.

BİZ BUNA DEĞERİZ – WE ARE WORTH IT!

*Çanakkale çalıştayı sonrası okulumuz Biyoloji öğretmeni Eda ACAR tarafından Biz Buna Değeriz – We Are Worth It! isimli eTwinning projesi başlatılmıştır. Okulumuz Avrupa'dan ve Türkiye'den birçok ortağı olan projenin iki kurucusundan biridir.

*Bu projeyle öğrencilere değerler eğitimi kapsamında bazı değerlerimizin eğitiminin verilmesi amaçlanmıştır. Bu değerler verilirken öğrenciler hazırlayacağı çalışmalarda web 2.0 araçlarını kullanacaklardır. Bu sayede gelişen teknoloji eğitime entegre edilmeye çalışılacaktır.

*Projemizde;

-Kasım ayı ''Empati'' ,

-Aralık ayı ''Hayvan ve Doğa Sevgisi'' ,

-Ocak-Şubat ayı ''Sanata İlgi ve Üretkenlik'' ,

değerleri işlenmiştir.

*Etkinliklerin bitiminde okulumuzda Bursa sergisi düzenlendi.

17.01.2020 189

17-01-202017-01-202017-01-202017-01-202017-01-202017-01-202017-01-202017-01-2020